74425856

Genoptræning

Genoptræning er vigtigt for, at du kan bruge dine muskler optimalt igen efter en skade eller en ulykke. Vores fysioterapeuter tilrettelægger et personligt forløb, så du får mest muligt ud af træningen. De viser dig også, hvordan du kan have den bedst mulige holdning, så du undgår skader i fremtiden.

Har du en skade, eller har du været ude for en ulykke, kan du have brug for genoptræning. Der bliver dine muskler styrket, så du kan bruge dem mere optimalt. Det mest almindelige er, at du har brug for genoptræning af knæ, ankler, skulderled eller ryggen, men du er altid velkommen til at henvende dig, lige meget hvor du har brug for genoptræning.

Når du skal genoptrænes, arbejder du sammen med en af vores fysioterapeuter om at styrke din krop og dens smidighed. For hvert forløb bliver der taget individuel stilling til, hvilken form for genoptræning der vil være den rette for dig. Typisk vil det være en kombination af massage, udspændingsteknikker, mobiliseringsteknikker og øvelser.

Øvelserne kan for eksempel foregå på en stor bold, som du sidder på. Fordelen ved det er, at din balance hele tiden bliver udfordret. Dermed bliver du ved med at bruge musklerne til at blive siddende på bolden – og når du bruger musklerne, træner du dem jo. Du kan aldrig blive for god til boldtræning – det vil blive ved med at være udfordrende for dig.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Gør genoptræning ond?

Når du er vant til at have smerter på grund af en skade, er det naturligt, at du er bange for, at det kommer til at gøre ondt, når du skal i gang med genoptræning. Træningen bliver dog tilrettelagt, så den er skånsom for dig. Du bør derfor ikke få smerter på grund af træningen.

Vi oplever dog tit, at nye patienter er nervøse, når de først kommer til genoptræning. Er du det, kommer du typisk til at spænde i musklerne. Det kan føre til, at træningen i første omgang kommer til at føles ubehagelig.

Med tiden, hvor du bliver mere fortrolig med træningen, vil du slappe mere af og kan mærke, hvordan genoptræningen hjælper dig. Der vil ubehaget derfor naturligt forsvinde.

Sådan hjælper vi dig til at undgå, at skaderne vender tilbage

Når du har været igennem genoptræning, er det selvfølgelig vigtigt, at dine smerter ikke vender tilbage igen. Det kan for eksempel være, hvis du har fået skader på grund af dårlige arbejdsstillinger. I det tilfælde er det særligt vigtigt, at du ikke falder tilbage i de gamle dårlige vaner.

Vores fysioterapeuter er altid meget opmærksomme på at vise dig, hvordan du kan undgå, at dine skader vender tilbage igen. Det er for eksempel ved at vise dig, hvordan du kan have den rette holdning, når du arbejder. Ofte er det små, men vigtige detaljer, der gør, at du ikke kommer til at få skader igen.

Har du brug for genoptræning? Ring til os på 74 42 58 56, så kan vi få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Hvor mange behandinger er der brug for?

Akupunktur bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvor det er hele menneskets, dets balancer og energier, der behandles – ikke symptomet i sig selv. Af samme grund vil du også opleve, at behandleren spørger ind til forskellige forhold omkring din hverdag, kost og almindelige levevis.

I takt med at kroppens balance og energier genskabes, vil du gradvist kunne mærke en forbedring eller lindring af dine symptomer. De færreste mærker den store forskel efter den første behandling. Enkelte oplever ligefrem en forværring af deres symptomer lige efter første behandling.

Den fulde effekt af en akupunkturbehandler kommer over tid. Hvor mange behandlinger, der er brug for, afhænger af, hvor stor en ubalance der skal rettes op på. Ved de fleste lidelser vil den første bedring allerede kunne spores efter anden eller tredje behandling, mens der skal bruges flere behandlinger ved større ubalancer.

Ring i dag, og bestil tid til din første akupunktur-behandling

Lider du af ledsmerter, gigt, eller kraftige hovedpiner, eller døjer du med bihulebetændelse eller andre ledelser?

Så book din første akupunkturbehandling allerede i dag på 7442 5856!

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked