74425856

Hvad er genoptræning?

Genoptræning

Genoptræning er vigtigt. Det er den hurtigste vej til at forebygge fremtidige gener og genvinde førlighed og bevægelighed efter problemer med eller en decideret skade på bevægeapparatet. Hos Als Kiropraktor Center ApS kan vi hjælpe med alle former for genoptræning af dit bevægeapparat.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Hvad er genoptræning?

Genoptræning foregår som behandlinger eller øvelser, der har til formål at optræne dit bevægeapparats funktionsevne, så det kommer op på samme niveau som tidligere. Eller for at opnå det bedst mulige funktionsniveau efter f.eks. en alvorlig skade og som følge af lang tids overbelastning.

Genoptræning foretages i tæt samarbejde mellem vores kiropraktorer og fysioterapeuter. Sammen lægger de en plan for et genoptræningsforløb, der passer præcist til dit behov. Det giver dig en genoptræning, der fokuserer både på led, muskler og nervebaner i og omkring det skadede område, og hurtigt får dig tilbage til hverdagen igen.

Genoptræning efter sportsskader

Hurtig indsats er vigtig ved behandling af akutte sports- og alle andre former for skader på bevægeapparatet. Derved slipper du hurtigere af med smerter og mindsker risikoen for at få gener efter skaden i fremtiden.

Når du er behandlet, så du har opnået smertefrihed, igangsættes et målrettet genoptræningsprogram som beskrevet ovenfor. Det har til formål at styrke dine muskler og led omkring skaden, samt genetablere leddenes naturlige bevægelighed, du genopnår fuld eller den bedst mulige førlighed efter skaden.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Book tid til genoptræning i dag

Har du brug for genoptræning efter din sportsskade, en forstuvning af knæ eller ankel, af ryggen eller efter operationer på bevægeapparatet?

Ring 7442 5856 i dag og book tid til en indledende konsultation.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked