74425856

Hvem er vi?

Hvem er vi? 

Alle behandlere arbejder tæt sammen og sikrer dig en behandling af høj kvalitet, og en oplevelse af helhed.

Bredo von Arenstorff

Bredo von Arenstorff

KIROPRAKTOR

Født 1964 i Farum. Opvokset i Nordjylland. Bredo taler dansk, tysk og engelsk. Uddannet på Palmer West Chiropractic College, CA. U.S.A. i 1993. Autoriseret som kiropraktor i Danmark i 1996.
Egen klinik i Sønderborg siden 1997. Kiropraktor for Falck Healthcare siden 2002. Bredo har videreuddannelse i blandt andet akupunktur, røntgenteknik og diagnose, refleksteknikker, rehabilitation, ekstremitetsbehandling, reumatologi og hypnose, samt en diplomuddannelse i klinisk hypnose.
Medlem af Dansk Selskab for Klinisk Hypnose siden 2015.
Certificeret GLA:D® Ryg behandler.
Medlem af Dansk Kiropraktorforening.

Monika von Arenstorff

Monika von Arenstorff

KIROPRAKTOR

Født 1969 i Luzern, Schweiz. Monika taler “schwizerdütsch”, dansk, tysk, engelsk og fransk. Gift med Bredo, to børn. Uddannet på Palmer West Chiropractic College, CA. U.S.A. i 1993. Autoriseret som kiropraktor i Schweiz i 1995, i Danmark 1996.
Egen klinik i Sønderborg siden 1997. Praksiskonsulent for kiropraktorerne i Sønderjyllands amt 2002 – 2006. Videreuddannelse i blandt andet pædiatrisk kiropraktik (børn), rehabilitation af lænd og nakke, refleksteknikker, ekstremitetsbehandling, kraniosakralterapi, neurologi, samt certificeret postural neurologisk.
Medlem af Dansk Kiropraktorforening.

Lasse Muurholm Matthiesen

Lasse Muurholm Matthiesen

FYSIOTERAPEUT

Født i Sønderborg i 1976. Lasse taler dansk, tysk og engelsk. Uddannet på fysioterapeutskolen i Odense i 2002. Videreuddannelse i idrætsfysioterapi, akupunktur og certificeret  Z-health træner.
Lasse har været ansat på Svendborg Sygehus på orthopædisk afdeling og har beskæftiget sig med genoptræning af skulder og knæpatienter samt hjertepatienter. Han har trænet og behandlet forskellige fodboldhold og var som behandler tilknyttet det grønlandske landshold i håndbold. Nu er Lasse tilknyttet SønderjyskE ungdom elite drenge.
Certificeret GLA:D® Ryg behandler.
Medlem af fagforening for Danske Fysioterapeuter.
Jan Diedrichsen

Jan Diedrichsen

FYSIOTERAPEUT/MASSØR

Født i Tønder i 1991. Jan taler dansk, tysk og engelsk.
Inden fysioterapeutuddannelsen har Jan afsluttet en bachelor indenfor Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense. Han har derefter uddannet sig som fysioterapeut i Haderslev i 2019.
Jan arbejder som fysioterapeut og massør i vores klinik, og har siden 2019 også arbejdet som fysioterapeut for Falck Healthcare.
Ved siden af fysioterapien er Jan aktiv som idrætslærer for børnehaver, SFO’er og skoler i det tyske mindretal.
Medlem af fagforening for Danske Fysioterapeuter.

Simon Madsen

Simon Madsen

Kiropraktor

Født i 1991 i Odense. Taler dansk og engelsk. Uddannet fra Syddansk Universitet og autoriseret som kiropraktor i 2018.

Tidligere ansat som turnusassistent i Aktiv Kiropraktik, Aabenraa. Simon har særlig interesse for tværfagligt samarbejde og forskning. Han arbejder aktuelt på deltid i Als Kiropraktor Center og som forskningsassistent hos Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

Birgitte Behrens Michaelsen

Birgitte Behrens Michaelsen

SEKRETÆR

Født i Aalborg i 1971. Birgitte taler dansk, tysk og engelsk. Hun har være ansat ved Als Kiropraktor Center siden 2014, og er en af de venlige stemmer du taler med når du kontakter klinikken.

Camilla Pharao Crawack

Camilla Pharao Crawack

SEKRETÆR

Født i Sønderborg i 1969. Camilla taler dansk, tysk og engelsk. Hun blev ansat hos Als Kiropraktor Center i 2015, og er en af de venlige stemmer du taler med når du kontakter klinikken.
Lykke Bæk Seffinge

Lykke Bæk Seffinge

VIKAR

Født i Helsingør i 1950, opvokset i Sønderborg. 1996 uddannet BA i engelsk, tysk og spansk, taler også italiensk. Ansat hos Als Kiropraktor Center i 2007.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked