74425856

Hvad er kiropraktik?

Vi er din kiropraktor i Sønderborg og på Als

Problemer med ryggen eller bevægeapparatet. Så kan kiropraktoren hjælpe. Vi er en del af det offentlige behandlingstilbud og specialister i alle former for rygundersøgelser og -behandlinger. Behandlingen har til formål at få kroppens led og muskler til at fungere optimalt, og virker utrolig behageligt på langt de fleste patienter.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom dine rygproblemer effektivt til livs

Smerter og funktionsforstyrrelser i ryg og bevægeapparat er en folkesygdom. Det er lidelser, der ødelægger livskvaliteten og i værste fald koster gode leveår. Med en effektiv og målrettet undersøgelse og behandling hos kiropraktoren, kommer du effektivt problemerne til livs og bliver smertefri. Samtidig reducerer genopbyggende behandlinger og øvelser risikoen for, at problemet opstår igen.

Sådan foregår behandlingen hos kiropraktoren

Sådan fjerner vi smerter og funktionsforstyrrelser i ryg og bevægeapparatet i tre trin

  1. Smertebehandling
    Først fjerner vi eventuelle smerter ved at løsne op for de fastlåste led og overbelastede muskler. Når smerterne er væk, går vi videre.
  2. Stabilisering og genopbygning
    Dernæst fastholdes og forbedres ledfunktionen, muskelbalancen genopbygges og det rigtige bevægelsesmønster genskabes.
  3. Regelmæssige eftersyn
    Skal du have de bedste forudsætninger for, at dine problemer ikke opstår igen, bør du efterfølgende komme til regelmæssige eftersyn.

En del af det offentlige behandlingstilbud

Kiropraktik er en del af det offentlige behandlingstilbud på linje med f.eks. fysioterapi. Kiropraktisk behandling anbefales af Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering ved både akut rygbesvær og ved forværring af kroniske og tilbagevendende rygproblemer. Desuden er kiropraktisk behandling af ryggen den behandlingsform, der har flest videnskabelige undersøgelsesresultater med dokumenteret effekt.

Ved henvisning fra lægen kan du få tilskud fra den offentlige sygeforsikring til 5 årlige behandlinger, ligesom Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til kiropraktiske behandlinger.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Hvorfor får jeg ondt i ryggen?

Skader og dårlig holdning fører til overbelastning af ryggens led og muskler. Leddene mister deres normale bevægelighed, hvorved de forbipasserende nerver irriteres. Det opleves enten som smerter i ryggen i det pågældende område, eller i et område et andet sted i kroppen, der har forbindelse med den irriterede nerve. Via en grundig kiropraktisk undersøgelse finder vi årsagen og lægger en plan for behandlingen af din ryglidelse.

Hånden – kiropraktorens værktøj

I ordet “kiro” finder du det græske ord for ”hånd”. Hånden er kiropraktorens vigtigste værktøj til at foretage behandlinger af led og muskler. Behandlingerne fortages ved hjælp af kiropraktiske håndgreb eller hurtige tryk, der løsner op for de låste led. Tilsvarende kan leddene strækkes og musklerne løsnes med forskellige tryk og greb. Det gør meget sjældent ondt, og de fleste oplever en øjeblikkelig lindring.

Ring og bestil tid i dag!

Har du brug for kiropraktisk behandling?

Ring 7442 5856 og bestil tid i dag.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked