74425856

Hvad er klinisk hypnose ?

Klinisk hypnose – en genvej til din underbevidsthed

Klinisk hypnose er løsningen, hvis du er træt af dine dårlige vaner, dit dårlige selvværd eller dine kroniske smerter. Ved at omkode underbevidstheden, slipper af med dine dårlige vaner eller dit manglende selvværd en gang for alle!

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Hvad er klinisk hypnose

Klinisk hypnose er et særdeles effektivt værktøj til at skyde genvej til din underbevidsthed. Derved kan du få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og løsne op for ubevidste blokeringer.

Hypnosen skaber en særlig mental tilstand, hvor du bliver bedre til at fokusere på og koncentrere dig om det, du ønsker at ændre på. Det du hører under hypnosen, har derfor bedre muligheder for at trænge helt ind i din underbevidsthed, så du får foretaget de ønskede ændringer af din adfærd eller din tankegang.

Klinisk hypnose ligger således langt fra den slags hypnose, du ser i underholdningsprogrammer og cirkusforestillinger. Det er er en veldokumenteret behandlingsmetode, der også anvendes af andre behandlere som f.eks. tandlæger og læger. Så du kan trygt bestille tid til klinisk hypnose hos os.

Den hurtigte måde at lære nyt og få nye vaner på

Den særlige fokuserede tilstand, du opnår under klinisk hypnose, svarer til den, du oplever, når du koncentrerer dig 100 % om noget. Det er der, hvor du koncentrerer dig så meget, at du slet ikke lægger mærke til, hvad der ellers sker i lokalet – eller hvor lang tid der er gået.

Det er her, underbevidstheden er mest modtagelig for ny viden og nye måder at gøre noget på. Det giver behandleren en helt unik mulighed for at ændre effektivt på tillærte vaner eller indgroede holdninger.

Under behandlingen er det ligefrem muligt at opstille forskellige scenarier og de tilhørende ønskede reaktionsmønstre, så du helt ubevidst kan vælge den rigtige reaktion baseret på den situation, du står i.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Sådan foregår behandlingen

Før den første behandling modtager du nogle spørgsmål, som du skal besvare. De handler bl.a. om grunden til, at du ønsker at bruge klinisk hypnose, hvilken baggrund du har, og hvad du mener er årsagen til det problem, du ønsker at få behandlet.

Ved første konsultation starter vi med at tage en snak om problemet. Undervejs afdækkes de ønsker, du har for løsningen af problemet. På baggrund af dem formulerer vi sammen et mål for behandlingen. Målet skal være positivt og så konkret som muligt. Det giver underbevidstheden de bedste muligheder for at omsætte målet til handling.

Derefter starter den første behandling. Her får behandleren dig først til at slappe helt af, hvorefter du bliver ført ind i den særlige fokuserede, trancelignende tilstand, der gør behandlingen mulig.

Når budskabet og målet er leveret til underbevidstheden, afsluttes behandlingen med, at du bliver ført blidt og behageligt tilbage til virkeligheden igen.

Ring og book tid til klinisk hypnose

Vil du effektivt kvitte de dårlige vaner, ændre din adfærd eller få større selvtillid?

Så ring allerede i dag på 7442 5856, og book tid til din første behandling med klinisk hypnose.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked