74425856

Hvad er laserterapi?

Laserterapi

Laserterapi har en god effekt, hvis du døjer du med sportsskader eller kroniske lidelser som f.eks. tennisalbue, belastningsskader som musearm, eller du har knæ- og andre ledproblemer. Laserterapien speeder healingsprocessen op ved at sætte gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Hvad er laserterapi?

Laserterapi anvender koncentreret laserlys, der trænger dybt ind i den enkelte celle i vævet. Den ekstra tilførte energi sætter gang i cellens – og dermed kroppens – naturlige reparationsmekanismer, så healingprocessen på dine skader forøges og immunforsvaret styrkes.

Derved foregår healingen meget hurtigere. Således er det ikke ualmindeligt, at restitueringstiden på den enkelte skade kan accelereres med op til 75 %! Altså kommer du meget hurtigere oven på din sportsskade, ligesom du meget nemmere bliver af med kroniske lidelser og ledproblemer.

Ekstra bonus: Laserterapi er ikke forbundet med ubehag eller smerter. Samtidig er der kun få ikke-alvorlige bivirkninger, typisk i form af forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Disse bivirkninger aftager dog oftest inden for 12-24 timer efter behandlingen.

Det kan vi behandle med laserterapi

Laserterapi er især velegnet til at speede healingsprocessen op og forkorte restitueringstiden. Det er især velegnet i forbindelse med behandlingen af sportsskader.

Det betyder, at du hurtigere kan komme i gang med at dyrke din sport igen. Det er en parameter, der er lige vigtig for både elitesportsudøvere som dig, der dyrker sport som træning eller motion.

Typiske overbelastningsskader som følge af ensformigt arbejde, som f.eks. musearm, kan også med fordel behandles med laserterapi. Derved bliver du hurtigere smertefri, og genvinder din frie bevægelighed i sener og muskler omkring håndleddet.

Endelig kan helbredelsen af ledproblemer i f.eks. knæ og albuer speedes op med laserterapi.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

En del af vores behandlingspakke

Laserterapi anvendes oftest som forstærkende eller medhjælpende faktor i forbindelse med vores kiropraktiske eller fysioterapeutiske behandlinger. Specielt i forbindelse med sportsskader og ledproblemer – enten helt fra start eller for at gøre den sidste del af healingsprocessen hurtigere.

Laserterapi kan dog også anvendes alene.

Ring og bestil tid til din første laserterapi-behandling

Vil du restituere hurtigere efter en sportsskade, eller går du med kroniske lidelser som tennisalbue eller musearm?

Så ring allerede i dag på 7442 5856, og book din første behandling med laserterapi.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked