74425856

Hvad er Z-health?

Z-health – det ekstra, der forbedrer dine præstationer

Z-health er løsningen, hvis du føler, at du ikke kommer videre med din træning. Eller du er træt af, at der er ting, du ikke kan længere. Z-health forbedrer kommunikationen mellem hjernen og nervesystemet, så du får mere ud af din træning og pludselig igen kan det, du ikke længere troede var muligt.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Hvad er Z-health

Z-health er et banebrydende træningssystem, der forbedrer kommunikationen mellem hjernen og nervesystemet. Derved kan krop, nervesystem og hjerne hurtigere udveksle og bearbejde informationer, så du bliver i stand til at præstere mere, eller genfinder fysisk styrke eller fysiske evner, du havde indstillet dig på, ikke længere at have til rådighed.

Samtidig bliver du i stand til at påvirke smerter, som du måske har fået fortalt, at du er nødt til at leve med. For ligesom bevægelser styrer nervesystemet også den måde, vi oplever, og føler smerter på.

Træningen er bygget op omkring koppens to vigtigste informationssendere, nemlig synet og din fornemmelse for din krop i rummet.

Selve træningen foregår ved at du udfører nogle koordinerende øvelser, centreret omkring disse informationssendere, og ledes af vores certificerede Z-health instruktør Lasse.

Z-health en del af vores behandlingstilbud

Hos Als Kiropraktor Center tilbyder vi Z-health træning enten som en selvstændig ydelse, eller som en del af din øvrige kiropraktiske eller fysioterapeutiske behandling.

Typisk anvendes Z-health træning i forbindelse med genoptrænende eller forebyggende træningsøvelser, der skal reducere risikoen for at en skade kommer igen.

Z-health kan også anvendes til at forbedre bevægeligheden eller genvinde større grader af førlighed efter en skade eller ulykke.

Så uanset hvilken situation du har brug for Z-health træning, kan vi bistå med den fornødne træning.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Z-health kan anvendes af alle

Z-health kan anvendes af alle aldersgrupper, lige fra helt små børn med koordinations- og bevægelsesproblemer og til ældre, som gerne vil genopnå en del af deres fulde bevægelighed eller komme af med eller effektivt reducere kroniske smerter.

Z-health kan også hjælpe både eliteidræts- og andre sportsudøvere med at komme over træningskriser eller forbedre deres resultater ud over, hvad de selv troede var muligt.

Så uanset din alder, dine udfordringer eller din fysiske tilstand, kan Z-health hjælpe.

Ring og book tid til din første Z-health træning

Vil du i gang med Z-health for at forbedre dine præstationer eller genvinde tidligere fysiske evner?

Så ring allerede i dag på 7442 5856, og book tid til din første Z-health træningstime.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked