74425856

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi – Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en anerkendt behandlingsform og et supplement til anden sygdomsbehandling. Læs her om historien bag terapien.

Den har været brugt i årtusinder i østen, Amerika og Afrika til at bringe balance i menneskets krop, sind og ånd. Gennem påvirkning af kroppens reflekszoner styrkes kroppens sundhed og balance.

Kort fortalt er det en behandlingsmetode, hvor en terapeut med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne.

Fodzoneterapi er en diagnose- og behandlingsmetode, som kan sikre udførelsen af en effektiv og individuel behandling.

Fundamentet i zoneterapien er den oldgamle lære om meridianerne, hvorigennem der fra fødderne er forbindelse til alle kroppens organer.

Massage af en smertefuld fodzone genopretter energibalancen i det pågældende organ og patienten føler større velvære.

Hvordan virker zoneterapi?

Vigtige zoner på kroppen stimuleres og på den måde fjernes energiblokeringer. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?

Uanset hvilken lidelse, du har, kan zoneterapi hjælpe. Terapien er også god, hvis du vil vedligeholde et godt helbred. Den bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser og til at forebygge.

Har du nogle spørgsmål til zoneterapi, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring allerede i dag på 7442 5856, og bestil tid til din første behandling

Kom forbi

Adresse

Als Kiropraktor Center ApS 
Østergade 3
6400 Sønderborg

Kontakt

Telefon 7442 5856

Åbningstider

Mandag, tirsdag og torsdag: 08-17
Onsdag: 08-14
Fredag: 08-15

Send os en besked